Coaching

“Voorbij Goed en Kwaad ligt een andere dimensie, dáár wil ik je graag ontmoeten.”
Rumi

We kunnen in onze ontwikkeling verstoord raken door patronen en blokkades die we (vaak onbewust) ontwikkeld hebben. Hierdoor verzwakt de verbinding met je natuurlijke staat van zijn, of raak je die zelfs kwijt en leef je het leven niet meer zoals het voor jou bedoeld is. Je raakt als het ware steeds verder bij jezelf vandaan. Het kan zijn dat je daardoor fysieke of mentale klachten ontwikkelt, of dat er simpelweg een gevoel ontstaat dat er iets niet klopt. Je voelt je ontevreden, mist diepgang of een gevoel van zingeving. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt.

In mijn coaching begeleid ik je op de reis terug naar jezelf en ga je ervaren en beter begrijpen wat er onbewust bij je speelt. Door ruimte te geven aan alles wat er leeft in jou, herstel je het contact met jezelf en kun je weer luisteren naar de taal van je ziel.

Voor wie

Voel je je gevangen in je eigen verhaal? Voel je dat je vastgelopen bent? Ervaar je een blokkade, stress of verwarring? Mis je energie, inspiratie en bezieling in je leven? Of wil je (meer):

  • leven en werken op een manier die écht bij je past
  • ruimte maken voor persoonlijke groei
  • expressie kunnen geven aan jouw unieke kracht en kwaliteiten
  • effectiever omgaan met werk- of privé gerelateerde problemen
  • persoonlijk leiderschap ervaren
  • minder overspoeld raken door je emoties of juist beter leren voelen
  • het potentieel in jezelf aanboren om te doen waarvoor je bedoeld bent
  • ontspanning, balans en innerlijke vrede

Werkwijze

Ik coach op vier dimensies: mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel. Dit vertaalt zich in maatwerk: ik stem verschillende methoden af op jou als persoon en op jouw specifieke hulpvraag. Het belangrijkste element binnen de coaching is echter de klik. Om in alle vrijheid te kunnen exploreren en experimenteren, vormen het ervaren van een veilige setting en het aangaan van de verbinding met mij als coach, de basis.

Voor meer informatie over de verschillende methoden klik je op de onderstaande titels

FocusingAcceptance en commitment therapie – Intuïtief systemisch coachenEnergetisch en intuïtief werk.

Gratis kennismaking

Je bent welkom om kosteloos en vrijblijvend kennis met mij te maken. Hiervoor nemen we een half uur de tijd. Wellicht geef ik je alvast een paar kleine tips waar je mee aan de slag kunt. Je zit nergens aan vast en krijgt alle tijd om na te denken en te beslissen of je een vervolgafspraak wilt maken. Je kunt dan kiezen voor een éénmalige sessie of een traject van meerdere sessies.

Leven van Binnenuit is een praktijk voor life coaching en werkt vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Privacyregeling
Algemene voorwaarden
KvK: 80679714

Theme: Overlay by Kaira 
©2020 Pauline Bloemsma