E-cursus

Groter worden dan dat wat je klein houdt.

Gratis E-cursus

Ken je het gevoel alsof je gekaapt wordt door je emoties? Je raakt zo overweldigd door emoties dat je de regie verliest? Alsof je emoties het stuur overnemen? Je wilt iets heel graag maar door angst ga je het uit de weg. Of je bent bang om gekwetst te worden, waardoor je jezelf niet durft te laten zien?. In een conflict word je zo boos dat je alleen nog maar weg wilt lopen.

Het doel van deze cursus is om meer ontspannen, helderder en effectiever om te leren gaan met moeilijke of onaangename gevoelens. Je leert een vaardigheid die bestaat uit 5 eenvoudige stappen. Dit kun je toepassen zodat je minder overweldigd raakt door emoties en je je leven er minder door laat bepalen. Je ervaart meer innerlijke rust en vindt een andere manier om met deze gevoelens om te gaan.   

En het is eigenlijk heel simpel, iedereen kan het toepassen. Binnen 5 dagen, 10 minuten per dag kun je je de stappen eigen maken. Daarna is het een kwestie van oefenen!

Ann Weiser Cornell (Amerikaanse auteur en autoriteit op het gebied van Focusing) heeft een E-cursus ontworpen en vrij beschikbaar gesteld. Deze cursus is vertaald naar het Nederlands en wil ik graag kosteloos met je delen.

Wil je de komende 5 dagen iedere dag een les ontvangen? Vul dan je gegevens in.

Alles wat gevoeld wordt geeft ruimte.

Leven van Binnenuit is een praktijk voor life coaching en werkt vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Privacyregeling
Algemene voorwaarden
KvK: 80679714

Theme: Overlay by Kaira 
©2020 Pauline Bloemsma