Over mij

“Het is zoals het is, het gaat zoals het gaat en dat zal niet voor niets zijn.”
Astrid Wieferink

Persoonlijk

Ik leef het liefst in het moment, vanuit mijn gevoel en intuitie en in afstemming met mijn binnenwereld. Dan gaat het stromen, voelt het licht en harmonieus. Dan ben ik thuis bij mezelf en ervaar ik rust, verbinding, liefde, zachtheid, kracht en wijsheid. Vanuit die plek leven geeft voldoening, zingeving en geluk.

In de loop van mijn leven heb ik geleerd om de ‘weg naar binnen’ te gaan. Zoals de Amerikanen zeggen: “I walk my talk”. Tijdens dit proces ben ik meer bewust geworden en is mijn perspectief veranderd. Ik leef meer vanuit mijn hart en geef me over aan de stroom van het leven. Van daaruit ervaren hoe het leven zich ontvouwt vind ik een boeiend avontuur. Een uitdaging blijft het ‘hallo’ zeggen tegen alles dat zich aandient in mijn binnenwereld.

Achtergrond     

Na het afronden van de HBO Bacheloropleiding Personeel en Arbeid/Studie- en beroepskeuze, ben ik in 2003 gestart als loopbaancoach en trainer persoonlijke ontwikkeling in het Hoger Onderwijs.  Enkele jaren later volgde ik de basis- en verdiepingsopleiding in de Acceptance en Commitment Therapie.  Gaandeweg ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het werken met lichaamsgerichte, energetische, systemische en intuïtieve methoden. Zo heb ik de 2-jarige opleiding voor professionals tot Focusbegeleider gevolgd, een 4-jarige opleiding Mens en Intuïtie, een zomerschool Intuïtief systemisch coachen,  een nascholing voor professionals  ‘een holistische aanpak bij stress en burn-out ‘ en ‘ omgaan met rouw en verlies’. Mijn kennis vanuit deze opleidingen en mijn eigen levenservaring integreer ik in mijn manier van coachen. Met heel veel plezier en voldoening heb ik ruim 15 jaar (jong)volwassenen mogen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en bij de zoektocht naar een passende plek in de wereld van studie en werk. Nog steeds mag ik studenten begeleiden vanuit mijn functie als studentendecaan in het Hoger Onderwijs. Daarnaast heb ik ook de ruimte gecreëerd om meer invulling te kunnen geven aan mijn vak als coach. Graag ontmoet ik jou in mijn praktijk.

Kernwaarden

Belangrijke waarden voor mij zijn: authenticiteit, gelijkwaardigheid, ontwikkeling, vrijheid en verbinding.

Inspiratie

Geïnspireerd ben ik onder andere door het gedachtegoed van: de Cursus in wonderen, de kracht van Liefde en Vergeving en vele bijzondere ontmoetingen met mensen, dieren en de natuur.

Lid van / aangesloten bij:

NOBCO: Nederlandse orde van beroepscoaches
NOLOC: Beroepsvereniging voor Loopbaanprofessionals
Stichting Focusing Nederland
The International Focusing Institute

nobco-logo
Home
Stichting Focusing Nederland

Leven van Binnenuit is een praktijk voor life coaching en werkt vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Privacyregeling
Algemene voorwaarden
KvK: 80679714

Theme: Overlay by Kaira 
©2020 Pauline Bloemsma