Tarieven

ParticulierPrijs
Kennismaking30 minutenkosteloos
Individuele sessie60 minuten€ 65,- (vrijgesteld van btw)
E-cursus5 dagen, 1 mail p/dagkosteloos
Workshop 1 middag € 50,-

Iedere maand bied ik 1 sessie aan met een PWYW-regeling: betaal wat je kunt, alles is goed (ik hou ook van ruilen). Dit aanbod geldt alleen voor mensen met een kleine beurs.

Zakelijk gelden er andere tarieven. Een offerte wordt op maat gemaakt.

Vergoedingen

Coaching en focusing worden beide niet vergoed door zorgverzekeraars. Er zijn wel andere mogelijkheden.

Particulier
Het komt regelmatig voor dat een werkgever een coachingstraject vergoedt. De meeste werkgevers hebben (jaarlijks) budget voor duurzame inzetbaarheid, persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Informeer naar de mogelijkheden bij je werkgever.

Ondernemer
Kosten voor coaching voor zelfstandige ondernemers zijn aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten. Informeer zelf naar de mogelijkheden bij de belastingdienst.

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk gebeuren dat je onverwacht een afspraak voor een sessie moet annuleren. Je kunt tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren. Tot 24 uur van tevoren betaal je de helft van het tarief, daarna ben je het hele bedrag verschuldigd. Ik hoop op je begrip.

Leven van Binnenuit is een praktijk voor life coaching en werkt vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Privacyregeling
Algemene voorwaarden
KvK: 80679714


Theme: Overlay by Kaira 
©2020 Pauline Bloemsma