Workshops

Je vindt geen vrede door de omstandigheden van je leven te veranderen maar door te beseffen wie je ten diepste bent.
Eckhart Tolle

Workshop ‘De verborgen boodschap van emoties’

Dat wat je buiten je ziet gebeuren is een spiegel van wat er binnen in jou speelt. Elke emotie en iedere omstandigheid bieden jou de mogelijkheid om in jezelf te kijken en jouw wereld opnieuw vorm te geven. Hierbij leer je inzien dat jouw reactie op anderen belangrijker is dan hun reactie op jou. Als je de aandacht meer richt op jezelf, dan ben je in staat een begin te maken met het proces van duurzame innerlijke verandering en het creëren van authentieke kracht.

In één middag gaan we leren om de boodschap van emoties te voelen en te erkennen. Hierdoor leer je jezelf beter kennen en creëer je ruimte voor verandering. Een verandering die komt van binnenuit.

Uiteraard doen we dit in een veilige setting en bepaal jij welke situatie je als oefenmateriaal wilt gebruiken. Jij hebt de regie in handen.

Start

De workshop wordt aangeboden op vrijdag 22 januari van 13.30 tot 16.00 uur. Het aantal deelnemers is minimaal vier en maximaal acht personen. De workshop is inclusief koffie/thee/water en een versnapering.

Kosten

De kosten bedragen € 50.

Aanmelding

Wil je meedoen, vul dan je gegevens in.


Workshop: ‘Een reis terug in je familieverhaal’

Een middag met creativiteit en muziek. Al tekenend gaan we op zoek naar verborgen verhalen.

Meer informatie volgt.


Workshops ‘Intuitieve ontwikkeling’

In het voorjaar 2021 start er een serie workshops rondom het thema ‘Intuitieve ontwikkeling’. Deze workshops kun je afzonderlijk volgen of als volledige reeks.

Meer informatie volgt.


Wil jij de volgende stap zetten?

Leven van Binnenuit is een praktijk voor life coaching en werkt vanuit een holistische visie. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Privacyregeling
Algemene voorwaarden
KvK: 80679714

Theme: Overlay by Kaira 
©2020 Pauline Bloemsma